Hitet e fundit 2015!

Në total janë rreth 132 këngë.

 
 1. mp3 Hekuran Krasniqi ft. Doruntina Hoxha - Bashke Hite Hekuran Krasniqi ft. Doruntina Hoxha - Bashke
 2. mp3 Offon - E din Hite Offon - E din
 3. mp3 Gino dhe Veli Sahiti Trix ft. Xton - Zeshkanja Hite Gino dhe Veli Sahiti Trix ft. Xton - Zeshkanja
 4. mp3 Floriani ft Lindon - Syn Hite Floriani ft Lindon - Syn
 5. mp3 Kaltrina Selimi - Kohen me kthy Hite Kaltrina Selimi - Kohen me kthy
 6. mp3 DMC aka Babloki - Vecantia Hite DMC aka Babloki - Vecantia
 7. mp3 Ingrit Gjoni ft. Gjeto Luca - Mbretereshe Hite Ingrit Gjoni ft. Gjeto Luca - Mbretereshe
 8. mp3 Armend Makica - Shpirtin tim tmjere Hite Armend Makica - Shpirtin tim tmjere
 9. mp3 G4SHI - WHO MADE ME Hite G4SHI - WHO MADE ME
 10. mp3 Trix - Qaj kitara ime Hite Trix - Qaj kitara ime

Shiko gjitha këngët

  Hekuran Krasniqi ft. Doruntina Hoxha - Bashke Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Offon - E din Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Gino dhe Veli Sahiti Trix ft. Xton - Zeshkanja Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Floriani ft Lindon - Syn Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Kaltrina Selimi - Kohen me kthy Shkarkoje Ndëgjoje
   
  DMC aka Babloki - Vecantia Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Ingrit Gjoni ft. Gjeto Luca - Mbretereshe Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Armend Makica - Shpirtin tim tmjere Shkarkoje Ndëgjoje
   
  G4SHI - WHO MADE ME Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Trix - Qaj kitara ime Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Trix - U treten endrrat Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Genc Salihu - Rrugeve Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Genc Salihu - Lufta asht Bahce Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Genc Salihu – Ujku don mjegull Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Genc Salihu - Celu Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Genc Salihu - Flej Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Armend Makica - Sa mirë me qika Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Armend Makica - Zemren time tmjere Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Armend Makica - Studencan Shkarkoje Ndëgjoje
   
  Armend Makica - Po Shkelqen ti Xixa Xixa Shkarkoje Ndëgjoje
   

Rekomanduara nga ShkarkoMuzik